• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Laatste nieuws van Fabritius Bouwen & Wonen

Hieronder vindt u een lijst, klik door voor het detail.

Verbouwing Schaap & Citroen Rotterdam

Verbouwing Schaap & Citroen Rotterdam afgerond

En alweer hebben wij een vestiging van Juweliersketen Schaap & Citroen verbouwd. Deze keer de vestiging in Rotterdam. Onze jongens deden weer hun uiterste best om alles zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Deze verbouwing duurde zo'n 4 maanden. Afgelopen weekend was de officiële opnening waar ook burgemeeste Aboutaleb een woordje kwam doen.

Wij zijn wederom trots op het eindresultaat.

Kijk hier voor meer foto's van dit project.

Publicatiedatum 05/06/2013
Verbouwing Schaap & Citroen Den Haag

Verbouwing Schaap & Citroen Den Haag afgerond

Voor Juweliersketen Schaap & Citroen hebben wij de afgelopen maanden een verbouwing van hun vestiging in Den Haag gerealiseerd. Peter, Huub, Roel en Hassan werkten zo'n 4 maanden aan dit project. Een hele klus dus, maar het eindresultaat mag er dan ook wezen!

Kijk op de website onder bouwprojecten voor meer foto's en informatie.

Publicatiedatum 16/11/2012
Nieuwe collecties Solidfloor

Fabritius Bouw & Interieur is vanaf nu hoofddealer van Solidfloor. De mooie karakteristieke houten vloeren met hun warme karakter spreken vele mensen aan. Ons assortiment wordt nu dan ook uitgebreid met de nieuwste collecties van Solidfloor.

Ook RTL programma RTL Woonmagazine besteed aandacht aan deze mooie vloeren. In dit programma laten topontwerper Piet Boon en interieurarchitect Michiel de Zeeuw elke zaterdagavond zien hoe je woongenot met stijl kunt combineren. De sfeervolle houten vloeren van Solidfloor worden veel toegepast in de spectaculaire metamorfoses.

Komt u gerust een keer een kijkje nemen in onze showroom waar wij u de nieuwe collecties kunnen laten zien.

 

Publicatiedatum 14/09/2012
Verbouwing Schaap & Citroen Den Haag

Voor juweliersketen Schaap & Citroen verbouwen wij diverse filialen. Op dit moment werken wij aan het filiaal in Den Haag. We zijn al behoorlijk wat weken aan de slag aldaar om de complete afbouw te verzorgen. Peter, Huub, Hassan en Roel logeren om beurten in Den Haag om in teams aan het project te werken. Om het gehele project goed aan te sturen is ook Fer Goessens regelmatig aanwezig op Noordeinde in Den Haag.

Op 28 oktober vindt de officiële opening plaats dus dan dient alles klaar te zijn. Op deze sfeerimpressie ziet u alvast hoe het zal gaan worden.

Publicatiedatum 14/09/2012
Helemaal happy met een nieuwe vloer van Fabritius

Fabritius Bouw & Interieur is specialist in houten vloeren, waaronder bijvoorbeeld Parket of Laminaat. Wij adviseren, verkopen, leggen, onderhouden en renoveren houten vloeren voor bedrijven en particulieren in héél Nederland en grensstreken. 

Een houten vloer is een absolute meerwaarde voor uw woning of bedrijfsruimte. Een houten vloer geeft warmte, gezelligheid en sluit precies aan op uw wensen. 

Houten vloeren Limburg   Keuken vloeren Limburg   Houten vloer Limburg

Showroom

Vanuit onze showroom in Schinnen bedienen wij klanten door heel Nederland. Loop eens binnen of maak een afspraak om onze uitgebreide collectie houten vloeren te bewonderen. Wij bieden o.a. parket, lamelparket, laminaat, houten planken, vloerdelen, houten vloeren en laminaat van bekende merken als Parador en Solidfloor. 

Neem eens vrijblijvend een kijkje in onze showroom of bel direct met 046-443 46 59 voor het maken van een vrijblijvende afspraak en advies bij u thuis. 

Publicatiedatum 17/04/2012

Meer nieuws laden Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief Einde nieuwsarchief

Klanten aan het woord  Feedback Company
Restaurant Sjuuteeanjd

Reviewscore 14.10.2024
Goede service zeer vriendelijk personeel

Hen Claessens

Reviewscore 14.10.2024
Heel goede ervaring met Fabritius, gehele bovenverdieping door prima monteurs voorzien van PVC klikvloeren en klein trapje. Ook het offerte en verkooptraject via Resi als zeer prettig en betrokken ervaren.

Math ramakers

Reviewscore 14.10.2024
Goed overleg ook over kleine details,vakmensen in dienst en service die je bijna nergens meer tegenkomt

Bekijk alle reviews